Азбука на застраховка Гражданска отговорност 19


Азбука на застраховка Гражданска отговорност 19: Гражданска отговорност – сигурни данни кибер защита!

Как се гарантира сигурността на данните и Кибер защитата на трансакциите при покупка на застраховки онлайн от

zastra.bg ?

Личните данни на клиента са защитени чрез +SSL защитена връзка – 128 bit криптирана връзка

+Verified by Visa технологии

 

Предимства на покупката на застраховки онлайн от Zastra.bg

Това е бързо, лесно и изгодно решение. Доставката е напълно безплатна. Застрахователната полица може да бъде получена на адрес по избор на клиента.

Винаги можеш да направиш и проверка за това дали е валидна застраховката Ви в Гаранционния фонд през Проверка за валидна застраховка гражданска отговорност zastra.bg

Проверявай редовно дали имаш валидна полица и не си забравил да я подновиш навреме Проверка на гражданска отговорност (zastra.bg)

 

Онлайн е бързо, сигурно и без загуба на излишно време.

На ОНЛАЙН ГРАЖДАНСКА ЗАСТРАХОВКА | КАЛКУЛАТОР | СПЕСТИ (zastra.bg) имаш възможност в реално време да сравниш офертите на водещите застрахователи.

Те се генерират конкретно за теб и избираш най-изгодната за теб.

Така пестиш от цената на застраховката, както и време и разходи за пътуване до офиси.

Можеш да направиш покупка по всяко време на денонощието, всеки един ден от седмицата.

Следиш и не пропускаш да платиш навреме дължимите поредни вноски по полицата https://calculator-mtpl.zastra.bg/notes/new 

Копия от полиците получаваш веднага на електронна поща, а оригиналите – до два дни, на избран от теб адрес.

 

Азбука на застраховка Гражданска отговорност 19: Мога ли да поръчам полица с наложен платеж?

Да, полицата, сключена на Онлайн калкулатор ▶ Застраховка МПС | Zastra.bg  можеш да платиш в брой или с карта и при получаването й – на куриера или в офиса на куриерската фирма.

 

Мога ли да поръчам застраховката и от чужбина?

Да, но при поръчката на Zastra.bg Insurance Calculator следва да ни предоставиш адрес за доставка, който да е в България. Към момента не доставяме за наша сметка полици за други държави.

 

Мога ли да направя застраховка на автомобил ако не съм негов собственик?

Да. Всеки може да направи на Онлайн калкулатор ▶ Застраховка МПС | Zastra.bg застраховка на дадения автомобил, включително и когато той не е негова собственост.

 

Полицата Гражданска отговорност на автомобилистите може да бъде сключена и от друго лице, но се издава на името на собственика по талон на автомобила Кодекси – Комисия за финансов надзор (fsc.bg)

В случай че през повечето време автомобилът се управлява от друго лице, в полицата то може да бъде вписано като „Обичаен водач“. Като това не е задължително, за да бъде валидна полицата.

 

Азбука на застраховка Гражданска отговорност 19: Гражданска отговорност – сигурни данни кибер защита!

Задължително ли е сключилият полицата или собственикът на автомобила да я получи лично?

Не, не е задължително. Може и друго лице да приеме полицата от твое име.

 

Трябва ли да се издават приложения/допълнения при смяна на собственика на превозното средство?

Да, в случай на промяна на собствеността на превозното средство, новият собственик следва да уведоми https://zastra.bg/ или директно застрахователната компания. Това трябва да стане в срок от 7 (седем) дни и да представи копие от застрахователната полица за Гражданска отговорност и новия талон (голям или малък).

 

Мога ли да закупя застраховка онлайн с разсрочено плащане?

Да, на ОНЛАЙН ГРАЖДАНСКА ЗАСТРАХОВКА | КАЛКУЛАТОР | СПЕСТИ (zastra.bg) можеш да закупиш твоята застраховка Гражданска отговорност и с разсрочено плащане на две или четири вноски.

 

Азбука на застраховка Гражданска отговорност 19: Гражданска отговорност – сигурни данни кибер защита – Какво трябва да направя, ако загубя стикера или зелената си карта?

Трябва да известиш https://zastra.bg/ или да посетиш офис на съответната застрахователна компания, за да ти бъде преиздаден стикерът или зелената карта.

 

Какво трябва да направя, ако забравя да платя поредна вноска по застрахователната си полица?

Вноските по застрахователната полица могат да бъдат платени в рамките на гратисен период от 15 (петнадесет) дни от датата, посочена в застрахователната полица (датата на падежа на вноската). След изтичането на този период застраховката автоматично се прекратява.

 

Провери на Проверка за валидна застраховка гражданска отговорност zastra.bg). Ако наистина нямаш валидна застраховка – подлежите на санкции, а автомобилът ще бъде дерегистриран.

 

При сключване на онлайн гражданска отговорност на вноски, ще ме уведомите ли за последващите?

Да, разбира се, ОНЛАЙН ГРАЖДАНСКА ЗАСТРАХОВКА | КАЛКУЛАТОР | СПЕСТИ (zastra.bg) ще ти напомняме за последващи вноски, изтичащи полици. По този начин ще бъдеш сигурен, че ще имаш винаги валидна полица.

 

Провери за най-добрата цена и купи твоята най-евтина и изгодна полица на Zastra.bg Insurance Calculator