Закупуването онлайн на електронни винетки в епидемичната обстановка е най-удобно и безопасно, съобщи БТН

глоба за липса на винетка, ако нямаме електронна винетка

В настоящата епидемична Ковид-19 обстановка денонощният достъп до онлайн услугите предоставя удобство и сигурност за потребителите, без да е необходимо физическо посещение на търговски обекти. В предстоящите няколко месеца изтича периодът на валидност на голяма част от годишните електронни пътни винетки.
Онлайн услугата на eVinetka.bg е на разположение навсякъде и по всяко време, от компютър, таблет или смартфон, а покупката на електронната винетка отнема не повече от 2 минути.
Експресната моментална проверка на валидност на всяка винетка също е възможна онлайн на сайта eVinetka.bg, достатъчно е коректното въвеждане на регистрационния номер на МПС и на държавата на регистрация.
Електронните винетки могат да бъдат закупени предварително онлайн в срок до 30 дни на интернет платформата eVinetka.bg. Онлайн закупуването или проверката на валидност на всички електронни винетки в епидемична обстановка е най-удобно и безопасно, като денонощният достъп до онлайн услугите е на разположение навсякъде и по всяко време 24/7.