Онлайн застраховки – на един клик разстояние


Онлайн застраховки – на един клик разстояние: защото е по-лесно, по-бързо, по-достъпно, по-изгодно.

Все повече потребители търсят тези удобни решения за застрахователните продукти. И ние сме готови да ги предоставим. За онлайн застраховките разработихме за най-търсената и масова гражданска отговорност калкулатора Zastra.bg Insurance Calculator. Калкулаторът ни изчислява най-точно и в реално време стойността на твоята застрахователна полица.

В живота си често се сблъскваме с форсмажорни обстоятелства, като например инциденти на пътя, за които нямаме никаква вина. За съжаление никой не е застрахован срещу непредвидени обстоятелства и събития. Всеки обаче може да бъде финансово спокоен, че ще има кой да му помогне, когато има навреме закупена онлайн застраховка Гражданска отговорност от Zastra.bg Insurance Calculator. Цената на застраховката зависи от условията на застрахователите, мощността на автомобила, виновно допуснатите от застрахования ПТП, възрастта на водача, района на регистрация и ползване.

 

Застрахователите ти изпращат цени директно за твоето запитване.

След като разгледаш офертите, просто избери тази, която намираш за най-изгодна. След което – можеш да закупиш избраната полица 100% онлайн за няколко минути.

Закупуването на онлайн застраховки от https://zastra.bg/ е изгодно, защото ние ще тия изпратим полицата, контролния талон, стикера и зелената карта на посочен от теб адрес, напълно безплатно. Имаш възможност да платиш както онлайн, така и с наложен платеж при доставката. Също така ще ти напомним и когато настъпи време за сключване на нова полица, както и за дължимите вноски. Отново и винаги ще ти предоставяме най-добрия избор от предложения и оферти.

Провери първо докога е валидна действащата застраховка на автомобила на Проверка на гражданска отговорност (zastra.bg). Когато наближи нейното изтичане – отиди на Zastra.bg Insurance Calculator, избери най-доброто точно за теб, плати, спести и осигури спокойствието си.

 

Онлайн застраховки – на един клик разстояние: защо е по-изгодно да си купя полицата?

Първо, защото закупуването онлайн е по-лесно и по-бързо. Zastra.bg Insurance Calculator ти дава възможност за няколко минути да получиш най-изгодните офертите на водещите застрахователи. Те се генерират конкретно за теб и твоя автомобил, веднага можеш да избереш и купиш най-евтината.

Така спестяваш време и разходи за пътуване до офиси. И много важно, че можеш да направиш онлайн покупката на полицата по всяко време на денонощието, всеки един ден от седмицата. Получаваш полицата веднага на имейла. А хартиената полица, стикера, контролния талон и зелената карта ще получиш в най-удобното за теб време и на пожелан от теб адрес.

Онлайн застраховки – на един клик разстояние: наистина, направи го, за да избегнеш глобите, ако нямаш задължителната застраховка „Гражданска отговорност“?

Напомняме ти размера на глобите, ако си без сключена задължителната застраховка Гражданска отговорност, регламентирани в чл. 638 от КОДЕКС за застраховането (zastra.bg):

  • физическо лице – 250 лева;
  • физическо лице, което управлява МПС, но не е собственик – 400 лева;
  • юридическо лице – имуществена санкция от 2000 лева.

И това е независимо дали използваш въпросното МПС или то е в сервиза за ремонт. Едновременно с това, провери и за  Проверка за валиден периодичен технически преглед || Periodic motor vehicle inspection safety check (government.bg).

 

Да, навреме сключената полица за задължителната Гражданска отговорност ти гарантира да получиш дължимото обезщетение, ако си пострадал по чужда вина.

Ако при ПТП в което си попаднал вредите са само материални, то трябва да попълните единствено двустранния констативен протокол. Ако обаче имате разногласия за това кой е виновен, трябва повикате та тел. 112 екип на Пътна полиция МВР (mvr.bg) да посети мястото на ПТП. Полицаите ще съставят протокол за ПТП, като те ще определят чия е вината.

За да получиш обезщетението по онлайн застраховка Гражданска отговорност, трябва застрахователят на виновния водач, т.е. този, който ще плаща, да направи нужния оглед на твоя пострадал автомобил и да заснеме и опише щетите.

За да подадеш претенция за получаване обезщетение по застраховка Гражданска отговорност от застрахователя на виновния водач, ти трябват https://www.abz.bg/ :

  • протокол за ПТП или подписания двустранен констативен протокол;
  • документи за платените разходи за отремонтирането на понесените щети по твоя автомобил;
  • документите на автомобила и личните ти документи.
  • удостоверение за банковата ти сметка.