Цените на е-винетките през 2021

покупка на винетка, пътна такса

През 2021-а цените на е-винетките не се променят за шеста поредна година.

На https://evinetka.bg собствениците и водачите на МПС до 3,5 т. отново могат да купят годишна електронна винетка – за 97 лв., тримесечна – за 54 лв., месечна – за 30 лв., седмична – за 15 лв., и уикенд винетка за 10 лева.

В сегашната епидемиологична обстановка с Covid-19 най-сигурно и безопасно се купува е-винетка онлайн. Денонощният достъп до онлайн услугите предоставя удобство и сигурност за потребителите, без да е необходимо физическо посещение на търговски обекти. В предстоящите няколко месеца изтича периодът на валидност на голяма част от годишните електронни пътни винетки.

Експресната моментална проверка на валидност на всяка винетка също е възможна онлайн на сайта evinetka.bg, достатъчно е коректното въвеждане на регистрационния номер на МПС и на държавата на регистрация.
Електронните винетки могат да бъдат закупени предварително онлайн в срок до 30 дни на интернет платформата evinetka.bg. Онлайн закупуването или проверката на валидност на всички електронни винетки в епидемична обстановка е най-удобно и безопасно, като денонощният достъп до онлайн услугите е на разположение навсякъде и по всяко време 24/7.

Онлайн услугата на evinetka.bg е на разположение навсякъде и по всяко време, от компютър, таблет или смартфон, а покупката на електронната винетка отнема не повече от 2 минути.